Enforce Run

Woon jij in Bergen op Zoom, ben je al eens begonnen met hardlopen en weer gestopt? Lees dan snel verder, want Coach Gerben is vanaf nu ook Enforce Run Bergen op Zoom, onderdeel van Enforce® | High-End Training & Coaching.

HOE VAAK BEN JIJ AL BEGONNEN EN WEER GESTOPT?

Je begint fanatiek, zonder plan en echte toewijding met hardlopen en als het een avond slecht weer is of je hebt een drukke dag gehad, stel je je training uit. Voor je het weet sla je trainingen over en ben je compleet uitgecheckt. Het resultaat blijft uit en je zit zo weer in dezelfde cirkel.

Gewoon beginnen met hardlopen is vaak tegen beter weten in een poging om je eigen gedrag een tijdje goed te praten. Steeds eraan beginnen om vervolgens weer te stoppen werkt niet. Door maar wat te doen vergroot je de kans op blessures enorm en verklein je de kans om iets te bereiken. Weet jij wat looptechniek is, wat je houding moet zijn en hoe je moet balanceren om echt te kunnen hardlopen? Voor je het weet zit je met een gebrek aan motivatie of met een blessure thuis op de bank en verlies je dat wat belangrijk voor je is weer uit het oog.

ENFORCE RUN EXPERIENCE

Ik weet als geen ander hoe je je voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om te te beginnen met hardlopen, iets vol te houden of dat ultieme doel te bereiken. Het lukte mij ook. En jou vanaf nu ook. Ga een stap verder dan je normaal gesproken zou gaan en zie hoeveel impact je kunt maken op je eigen leven en dat van je omgeving. Kies voor die stok achter de deur en leer hoe je echt goed kunt hardlopen. Ik ga kijken hoe je beweegt en wat je kunt verbeteren, drijf je tot het uiterste, maar leer je ook te genieten van het hardlopen.

”RUN THE DAY, DON’T LET IT RUN YOU”

Bij Enforce hebben we 3 krachtige, exclusieve programma’s zodat je zowel als absolute beginner als gevorderde hardloper onderdeel kan zijn van de Enforce community. Samen met andere Enforcers daag je jezelf elke training maximaal uit en heb je allemaal hetzelfde doel; Jezelf elke dag overtreffen en keihard werken aan dat waar je naartoe wilt. In onze opstartgroep leer je 5 km hardlopen binnen 3-6 maanden, ook 10 km moet mogelijk zijn. Daarna heb je de mogelijkheid om dit verder uit te bouwen en je volledige potentie te gaan leven. Ons 3e programma is het marathontraject, de ervaring van je leven als je jezelf echt wilt Enforcen.

In control zijn is niet ingewikkeld. De kracht van verandering zit namelijk gewoon in jezelf. Om zulke krachtige resultaten te bereiken werken we alleen met mensen die het lef hebben om te kiezen voor zichzelf, voor groei en het hoogst haalbare willen bereiken. “Be the person who decided to go for it.”

ONZE BELOFTE

Geef ons 100% en wij beloven je dat je uitgedaagd wordt zoals je nog nooit bent uitgedaagd. We confronteren je zoals je nog nooit gespiegeld bent en we luisteren naar je zoals nog nooit iemand naar je heeft geluisterd. Join us en stop met alle bullshit. Kies voor jezelf, doe wat nodig om jouw hardloopdoelen te bereiken. Je bent het waard!

ONZE PROGRAMMA’S

Enforce run level 1 | 5-10 km leren hardlopen, Get fit
Enforce run level 2 | 5-10 km verbeteren, Be fit
Enforce run masterprogramma | halve of hele marathon, Topfit

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten? Schrijf je snel in of vraag een coachgesprek aan via gerben@enforce.nl. Voor meer informatie kijk je snel op de website van Enforce om te weten te komen hoe jij zo snel mogelijk je doelen kunt bereiken.