Voor wie

VOOR DOENERS, NIET VOOR DROMERS!

Bij Coach Gerben draait het om jou. Jij als hardloper staat centraal en vanuit de persoon die jij bent gaan we op weg naar jouw doel. Ik verwacht wel dat jij je voor de volle 100% inzet. Jij wilt dit, jij doet het.

Ik geloof in de kracht van goede begeleiding. Hardlopen is meer dan alleen maar je schoenen, broek en shirt aantrekken. Je beweegt met een reden: om fit te worden, vitaal te blijven, te ontspannen of te ontstressen. Kortom, je hecht waarde aan een gezonde leefstijl.

Uiteraard wil je het liefst ook een persoonlijk record verbreken, een doel behalen, prestaties verbeteren en meedoen aan wedstrijden.

Je bent gedreven en ambitieus. Dat vertaalt zich naar je dagelijks leven en vice versa. Je investeert in je leven en dat is waar ik je graag bij help. Want investeren in je leven, is investeren in de wereld en de mensen om je heen.

Coach Gerben kan jou op verschillende manieren begeleiden. Ik geloof in de kracht van een duurzame ontwikkeling, zowel op het gebied van bewegen, sporten en hardlopen, als in je dagelijks leven.

Wil je meer weten of nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op met Coach Gerben. Ik leg je met veel plezier en enthousiasme uit wat ik voor je kan betekenen.

Wie is Coach Gerben

Met Coach Gerben haal je een motiverende, enthousiasmerende begeleider met inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden in huis, die sporters op gezonde en verantwoorde wijze hun dromen laat verwezenlijken.

  • Gerben heeft de opleidingen Basis Looptrainer en Sportpsychologie in 2018 met succes afgerond
  • Gerben heeft een persoonlijk record van 2:38 op de marathon
  • Op 10 juni 2018 liep Gerben de fameuze Comrades Marathon in Zuid-Afrika, een ultraloop over 90 kilometer in 7:56:41